dilluns, 17 de març del 2014

RESUM PRESENTACIÓ "EM REMOU LA SINCERITAT" AMB FOTOS I VÍDEO, PER TOTS VOSALTRES. GRÀCIES.
Són els moments compartits de llums i somnis els que fan batega fort.

I si no fosseu vosaltres
qui m'agafareu la mà
en aquest temps
de llum i goig
Si no fosseu vosaltres
em negaria a ell

però avui sé

que esteu
amb miAGRAÏMENTS

Així que en primer lloc vull donar les gràcies a la gent que ha seguit el blog “Acop de foc”, que ha llegit i ha comentat i que ha fet possible que ara una cosa íntima i petita sembla , només sembla una mica més gran. Gràcies als seguidors del bloc .
Gràcies a Enric Sanç i editorial Germania per confiar en publicar els meus poemes i poder formar part d'una col·lecció de la qual crec un dia es parlarà com una cosa molt positiu a favor de la cultura .
Gràcies també a Joan Elies Adell . Pel seu suport i per un pròleg que em va remoure en llegir-lo i que em va tornar un esperit que de vegades , només de vegades he cregut perdre. Joan Elies és un poeta en paraules majors . La seua poesia el fa gran a ell i a tots els vinarossencs .
Gràcies a la Fundació Caixa Vinaròs ( Nati ) , a l’Ajuntament de Vinaròs, pel seu suport. A Rodonorsinvicte i Carlos Elorduy que de seguida es van implicar en aquesta presentació . Un temps i un interès que els deuré sempre . 
I gràcies a la meua família que sempre m'han recolzat en tot el que faig . La força de la meua mare , el suport incondicional del meu pare i el de la meua germana Pilar i la seua família que és la meua. I gràcies a G. Bel, no només per les sues ilustracions, que també, sinó  perquè de no haver-nos trobat això no hagués passat.
Aquest poemari és per a tots vosaltres , però sobretot, és per Lucia , perquè ella és el més gran que jo ( i el seu pare , és clar ) he fet .

Gràcies a tots .


Aquesta primera tanda de fotos són de Pablo Batalla. Un gran regal de Pablo que agraeixo ara públicamentMariola Nos, Enric Sanç


Marcela Barbé, Mariola Nos i Enric Sanç


Carlos Elorduy


rodonorsinvictesAquesta segona tanda de fotos està realitzada per Lucia i G. Bel.
Marcela Barbé, Mariola Nos, Enric Sanç i Manuel Molinos
El vídeo ha estat realitzat pel meu amic Rubèn Cervera (mil gràcies també a ell, un altre regal). Com regal va ser el magnífic recital de poesia a càrrec de Rodonorinvictes recitant i Carlos Elorduy a la guitarra. Reitero el meu agraïment. Em vaig emocionar i molt. Sou grans, de veritat. 
Premsa:

http://blogs.laveupv.com/a-cop-de-foc/blog/4855/presentacio-del-poemari-em-remou-la-sinceritat-de-mariola-nos-a-vinaros

http://opinions.laveupv.com/enric-sanc/blog/3552/em-remou-la-sinceritat

http://www.morvedre.info/confessions-dun-escriptor/confessions-d-una-escriptora-mariola-nos

http://infomaestrat.com/mariola-nos-presenta-su-primer-poemario/

http://www.diaridelmaestrat.com/index.php?sel=verNot&id=14246

http://www.goear.com/listen/985c4e4/em-remou-sinceritat-mariola-nos-entrevistada-per-julio-vidal


18 comentaris:

 1. Gràcies a tu, Mariola. Per l'esforç i la dedicació. Pot semblar una beneiteria, però m'ha agradat, en veure, el vídeo, escoltar-te de viva veu.

  Abraçades, des de El Far.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Jordi!!!
   Sempre benvingut des de El Far...

   Abraçada.

   Elimina
 2. Enhorabona poetessa!
  Abraçada Anna Fibla

  ResponElimina
 3. Saps que m'hagués agradat estar a la presentació, peró tot i així gràcies a aquest blog he pogut veure el emotiu de l'acte i et dono tota la Enhorabona que merescudament et mereixes. Una abraçada guapa

  ResponElimina
 4. Va estar tot un goig i un plaer poder ser-hi al teu costat en un dia tan important per a tu. I espere que puguen ser molts més. Una forta abraçada i gràcies per fer-ho possible.

  ResponElimina
 5. Mariola, felicitats per aquesta presentació tan emotiva, tan brillant, tan acurada.

  ResponElimina
 6. REITERO, MOLTES FELICITATS , PER LES FOTOS I VIDEO SEMBLA QUE VAS TINDRE UN GRAN I EMOTIU MOMENT. TOT L'EXIT DEL MÓN. FORTA ABRAÇADA.(S)

  ResponElimina
 7. Gracias, por el video y las fotos y por compartir un momento tan emotivo para ti. Lucía estará muy orgullosa . Felicidades, te lo mereces.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Muchas gracias Marga.
   Tenemos una firma pendiente!

   Abrazo.

   Elimina
 8. Mariola guarda aquest tresor d'emocions viscudes

  ResponElimina